Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje
  • April 19, 2021
  • Last Update April 19, 2021 7:29 pm
  • Prishtinë
[ays_poll id=8]

Tjera

FSSHC: Shërbyesit civil në presion të ri-sistemimit nëpër ministri

Federata e Sindikatave të Shërbyesve Civilë (FSSHC) ka analizuar situatën aktuale të shërbyesve civilë në institucionet e Republikës së Kosovës, respektivisht në disa ministri që janë

Kontraktorë të KEDS-it dëmtojnë gypin e ujësjellësit në një rrugë në Prishtinë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se kontraktorë të KEDS-it në orët e pasdites së sotme, kanë dëmtuar gypin e ujit në rrugën “Haxhi Zeka”,

Biden: Shumë herët për të përmendur një sukses në negociatat me Iranin

Presidenti amerikan, Joe Biden theksoi sot se ishte shumë herët për të mësuar nëse diskutimet indirektet të ndërmarra nga SHBA-ja me Iranin do të mundësonin shpëtimin

PEDAKOS: Kosova merr pjesë në grupin e parë virtual të studimit ndërkombëtar mbi

Kosova po merrë pjesë me pesë përfaqësues të saj në Grupin Studimor Ndërkombëtar  zhvilluar në formë dixhitale për të njohur dhe thelluar Qasja Reggio Emilia®, përsosmëri

Abonohu

error: