Pranimi në EANA, BTA uron Kosovapress-in

Pranimi në EANA, BTA uron Kosovapress-in

Agjencia Bullgare e Lajmeve (BTA) ka uruar Kosovapress-in për anëtarësimin e plotë në Aleancën Evropiane të Agjencive të Lajmeve (EANA).

Drejtori gjeneral i kësaj agjencie, Kiril Valchev ka shprehur urime të përzemërta me rastin e kësaj arritje.

Valchev me këtë rast ka uruar që të ketë ngritje në mesin e agjencive evropiane, siç është bërë në kuadër të partnerëve ballkanik.


Urimi i plotë:

Më lejoni t’ju shpreh urimet më të përzemërta me rastin e pranimit të KOSOVAPRESS-it si anëtare e plotë në Aleancën Evropiane të Agjencive të Lajmeve (EANA).

Jam vërtet i lumtur që KOSOVAPRESS dhe BTA do të mund të bashkëpunojnë jo vetëm në kuadër të ABNA-SE, por edhe në familjen e madhe të EANA-s.

Nga thellësia e zemrës, ju uroj që të ngriteni në mesin e agjencive evropiane, siç keni bërë në kuadër të partnerëve tanë ballkanik.

Lexo edhe

Video