AKP miraton marrëveshjen për pagesën e shpronësimit të pronave “Përparimi”

AKP miraton marrëveshjen për pagesën e shpronësimit të pronave “Përparimi”

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit në mbledhjen e sotme ka shqyrtuar për Plotësim ndryshimin e Rregullores për organizim të brendshëm dhe sistematizim të vendeve të punës si dhe mbi Plotësim/ndryshimin e Rregullores për Qiradhënien e Pronave Shoqërore

Bordi i AKP-së po ashtu ka miratuar marrëveshjen me Komunën e Podujevës për pagesën e shpronësimit të pronave të paluajtshme të NSH Kooperativa Bujqësore “Përparimi” në Podujevë.


“Bordi diskutoi dhe miratoi propozimin për miratim të marrëveshjes me Komunën e Podujevës për pagesën e shpronësimit të pronave të paluajtshme të NSH Kooperativa Bujqësore Përparimi Podujevë, sipas vendimit përfundimtar të Qeverisë së Republikës së Kosovës, për shpronësim me numër 10/132 të datës 08 mars 2023”, thuhet në njoftim.

Bordi i Drejtorëve gjithashtu diskutoi mbi propozimet e menaxhmentit lidhur me kërkesat për qiradhënie nga KGJK Mitrovicë, Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë si dhe të Këshilli të Kosovës për Trashëgimi Kulturore të cilat i miratoi të mërkurën.

Lexo edhe

Video