Al Trade dhe Vëllezërit Asllani paralajmërojnë projekt gjigand

Al Trade dhe Vëllezërit Asllani paralajmërojnë projekt gjigand

Jetë me shumë ngjyra po ndërtohet në Drenas!

Kompania Al Trade po nis projektin gjigand në vendlindje, me një pamje unike, objektet shumëngjyrëshe dhe ndërtimin e përsosur.

Ne tashmë jemi pajisur me lejen ndërtimore për dy objektet e para dhe mezi po presim që së shpejti t’i nisim punimet e para drejt jetësimit të këtij kompleksi me shumë rëndësi për të gjithë ne si kompani.

Puna jonë profesionale çdo ditë e më shumë po merr jetë me finalizimin e projekteve më madhore në vend, dhe gjithë këtë sukses ua atribuojmë stafit tonë të palodhshëm.

– Investitor “AL TRADE & VËLLEZËRIT ASLLANI SH.P.K.”

Për më shumë informata:


📞tel:080077770 (pa pagesë)

📧mailto:[email protected]

🌐http://www.altradecenter.com

AL TRADE CENTER

Së bashku jemi më të lumtur!

#altrade #altradecenter #building #build #architecture #architect #drenas #project #projects

Lexo edhe

Video