A jeni gati për FESTËN E VITIT në ETC?

A jeni gati për FESTËN E VITIT në ETC?

18 Vite rrugëtim së bashku me ETC, destinacionin tuaj për blerje.

Një FESTË E MADHE dedikuar për ju nga data 29.09 deri me 5.10.2023

Shfleto Fletushkën Online:

https://etc-ks.com/fletushka/new/

Çdo Ofertë është pëzgjedhur me kujdes për të përmbushur kërkesat tuaja me Zbritje deri 50%.

Mbi 30 Artikuj me Gratis apo Duo Pack të cilët nuk duhet të mungojnë në Shportën tuaj.


Furnizime Speciale, mbi 1000 Artikuj Risi për ti dhënë ngrohtësi sezonës së vjeshtës në shtëpinë tuaj.

ETC ka menduar për të gjithë ju duke organizuar Ambient Festiv, Shpërblime të Çastiti, mbi 5000 dhurata dhe shumë Surpriza gjatë 7 Ditëve të Festës.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://etc-ks.com/fletushka/new/

Në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/ 

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Lexo edhe

Video