Konkurs: Social Media Manager

Konkurs: Social Media Manager

Agjencia e lajmeve KosovaPress shpall konkurs për një vend pune:

Pozita: Social Media Manager

Kandidati ideal per këtë pozitë do të ketë rol kyç në planifikimin dhe zgjerimin e prezencës së kompanisë në Media Sociale.


Përgjegjësitë:

  • Planifikimi dhe zhvillimi i strategjisë së marketingut në media sociale;
  • Hulumtimi dhe njoftimi i menaxhmentit për trendet e fundit në mediat sociale;
  • Matja e performancës së aktiviteteve në media sociale dhe caktimi i KPI dhe targeteve
  • Analizimi i planit te marketingut digjital dhe strategjisë së mediave sociale për qëllim përmirësimin e performancës
  • Analiza e të dhënave dhe raportimi i rregullt

Kualifikimet:

  • Përvojë 1+ vjeçare në menaxhim të rrjeteve sociale
  • I gatshëm për punë ekipore
  • Aftësi të mira komunikimi, planifikimi dhe organizimi

Të interesuarit mund të aplikojnë në email: [email protected]

Konkursi mbetet i hapur deri me datën 20 shtator 2022.

Lexo edhe

Video