OTS

Ftesë për Media

(KosovaPress OTS) Të nderuar përfaqësues të Mediave, Ju ftojmë të merrni pjesë në eventin e sotëm me temën “Të rinjtë e komuniteteve tregojnë për impaktin

Komuna e Gjilanit

Dërgohet në Kuvend propozimi për ndarjen e 275 mijë eurove për mbështetjen e lehonave, personave me aftësi të kufizuar, bizneseve dhe praktikantëve       Gjilan

Ftesë për media

    (KosovaPress OTS) Republika e Kosovës Republika Kosova-Republic of Kosovo Qeveria – Vlada – Government   MINISTRIA PËR KOMUNITETE DHE KTHIM MINISTRARSTVO ZA ZAJEDNICE

FTESË PËR MEDIA

( KosovaPress OTS) Të nderuar/a përfaqësues/e të mediave, Nesër (20 prill 2023), në orën 09:00, bëhet nënshkrimi i kontratave me OJQ-të përfituese të subvencioneve të

Njoftim për shtyp

( KosovaPress-OTS) Konfindustria vlerëson, se çfarëdo të ishte vendimi i fundit i Gjykatës Kushtetuese, që rrëzoi në thelb kërkesën e opozitës për shfuqizimin e Bordit

Merr lajmet përmes emailit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.