OTS

Ngjarje Chopin Piano Fest

Dy ngjarjet e radhës në Chopin Piano Fest Prishtina janë: E shtunë 13 Maj 20:00 ___________ Elvin Hoxha Ganiev, Violinë  Klejda Tare, Piano    

DEKLARATË

DEKLARATË BE-ja është në dijeni të vendimit preliminar të Qeverisë për shpronësimin e tokës për interes publik në komunat Leposaviq dhe Zubin Potok. Çdo shpronësim

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Prishtinë, 12 maj 2023   Kosova nga tani përfituese e programit të Bashkimit Evropian “Tregu i Përbashkët”, me vlerë 4.2 miliardë euro   Ministrja e

Dhoma e Tregtisë kërkon ekzukutimin e menjehershëm nga Superpuna

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë kërkon nga Qeveria e Kosovës që të bëhet ekzekutimi i menjehershëm i pagesave për të gjitha bizneset të cilat

Njoftim

11.05.2023, Prishtinë NP “Termokos” SH.A., njofton opinionin e gjerë se këtë fundjavë, më 13 dhe 14.05.2023, për shkak të punimeve, që do të zhvillohen për

KOMUNIKATË PËR MEDIA Statistikat Afatshkurtra të Industrisë, Shkurt 2023

10.05.2023 Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) publikon Statistikat Afatshkurtra të Industrisë, duke paraqitur Indeksin e vëllimit industrial për muajin shkurt (2020=100). Ky publikim, me

Komunikatë nga Posta e Kosovës Sh.A.

Emisioni i pullave postare “Evropa 2023-Paqe”   Prishtinë, 9 maj 2023 – Me rastin e shënimit të Ditës së Evropës, Filatelia e Postës së Kosovës

Komunikatë

(KosovaPress OTS) Ministrja Rizvanolli flet në Forumin Ekonomik të Vjenës të organizuar për herë të parë në Kosovë Nr. 39/23 Prishtinë,  08.05.2023 – Nën patronatin e

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Indeksi i Çmimeve të Prodhimeve dhe Çmimet në Bujqësi, TM1 2023 05.05.2023 Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) publikon Indeksin e Çmimeve të Prodhimeve dhe Çmimet

Në Fakultetin Juridik u organizua ligjëratë e hapur me Policinë e Kosovës

(KosovaPress OTS) Për studentët e Fakultetit Juridik të UIBM-së, menaxhmenti i Fakultetit Juridik, organizoi një ligjëratë të hapur me Policinë e Kosovës, konkretisht Drejtorinë për

NJ O F T I M

(KosovaPress OTS) Federata Sindikale e Punëtorëve Teknik të Sektorit Privat të Kosovës , sot mbajti takimin e sajë të rregullt  .   Në ketë takim

N J O F T I M

(KosovaPress OTS) Për konsumatorët e Kompanisë Regjionale të Mbeturinave “Pastrimi”, SH.A  Kompania Regjionale e Mbeturinave “Pastrimi” SH.A, bazuar në borxhet e krijuara njofton të gjithë

Merr lajmet përmes emailit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.