Njoftim

OTS

Njoftim

Credins Bank

April 19, 2024
Burimi:
KosovaPress OTS

 

Në kuadër të transparencës për publikim si edhe mbi zhvillimet e vazhdueshme në planet strategjike, banka Credins Kosove, publikon njoftimin për mbledhjen e përgjithshme të aksionerëve.

Lexoni njoftimin duke klikuar linkun https://bit.ly/49ITHYr

Misioni i bankës Credins në Kosovë është të ofrojë shërbim cilësor ndaj klientit dhe të ndërtojë një biznes me njerëz të shkëlqyer, aktivë dhe vlera që përmirësojnë standardin e jetesës.

Credins Bank Kosovë aktualisht operon me degë në Prizren, Ferizaj, Gjakovë, Peje, me dy degë në Prishtinë dhe një në Fushë Kosovë. Në planet afatshkurtra, zgjerimi i mëtejshëm është të vijojë me hapjen e degëve të reja në Prishtinë dhe në qytete të tjera.

Merr lajmet përmes emailit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.