Ftesë për media

OTS

Ftesë për media

MSH

April 5, 2024
Burimi:
KosovaPress OTS

Të nderuara media,

Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) organizon Konferencë me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Shëndetit, me moton: “Shëndeti im, e drejta ime”.

Në këtë konferencë do të marrë pjesë Ministri i Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia, përfaqësues nga Institucioni i Avokatit të Popullit dhe akterë të tjerë relevant.

 

 Dita/Data: E hënë, 08 prill 2024

Ora: 11:00

Vendi: Amfiteatëri, Kati III, IKSHPK

 

Për detaje të tjera, të bashkëngjitur gjeni agjendën.

Ju mirëpresim!

Me respekt,

Divizioni i Komunikimit me Publikun, MSh
Tel: 038 200 24 131

www.msh.rks-gov.net

Merr lajmet përmes emailit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.