Ftesë

OTS

Ftesë

Aleanca per Ardhmerine e Kosoves

April 4, 2024
Burimi:
KosovaPress OTS

Të nderuara media,

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës shtron iftar për nder të muajit të shenjtë të Ramazanit, ku pjesëmarrës do te jenë edhe partnerët e koalicionit parazgjedhor; Nisma, Lista Konservatore, Forumi Intelektual E-30.

Jeni të ftuar edhe ju si media të jeni pjesë e këtij iftari dhe ta përcjellni këtë aktivitet.

Pas përfundimit të iftarit, kryetari Haradinaj bashkë me partnerët e koalicionit do të prononcohen për media.

Ngjarja mbahet sot, datë 4 prill, në Klan Arena në Prishtinë, në ora 18:30.

Departmenti për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun
AAK

Merr lajmet përmes emailit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.