Ftesë për media

OTS

Ftesë për media

MSH

April 1, 2024
Burimi:
KosovaPress OTS

Të nderuara media,

Nesër, 02 prill 2024, në ora 11:00, Kryeministri i Republikës së Kosovës Z. Albin Kurti dhe Ministri i Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia do të marrin pjesë në ceremoninë e përurimit të Repartit Pediatrik në Spitalin Regjional të Mitrovicës.

 

Dita/Data: E martë, 02 prill 2024

Ora: 11:00

Vendi: Reparti Pediatrik në Spitalin Regjional të Mitrovicës

 

Ju mirëpresim!

 

Me respekt,

Divizioni i Komunikimit me Publikun, MSh
Tel: 038 200 24 131

www.msh.rks-gov.net

Merr lajmet përmes emailit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.