BQK- Banka Qendrore Evropiane

OTS

BQK- Banka Qendrore Evropiane

Banka Qendrore e Republikes se Kosoves BQK

January 31, 2024
Burimi:
KosovaPress OTS

Te nderuar ,

 

Të bashkangjitur gjeni komunikatën nga  Banka Qendrore e Republikës së Kosovës lidhur me bashkëpunimin e saj  me  Bankën  Qendrore Evropiane, ku  dakordohen për vazhdimin e Linjës REPO!

BQK-Banka Qendrore Evropiane

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës dhe Banka Qendrore Evropiane dakordohen për vazhdimin e Linjës REPO | Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (bqk-kos.org)

 

Me respekt

Departamenti për Marrëdhënie me Publikun dhe Edukim Financiar

[email protected]; 038 222-055 /107

Rruga Garibaldi , 33

10000 ,  Prishtinë

Republika e Kosovës

Merr lajmet përmes emailit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.