Njoftim

OTS

Njoftim

Aleanca per Ardhmerine e Kosoves

January 17, 2024
Burimi:
KosovaPress OTS

Të nderuara media,

Këshilli i Përgjithshëm i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës sot vendos për koalicionin parazgjedhor AAK-Nisma.

Pas mbledhjes së Këshillit të Përgjithshëm, në ora 18:00 mbahet konferencë për media ne selinë e AAK-së në Prishtinë.

Ftoheni ta ndiqni këtë ngjarje!

Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun

AAK

Merr lajmet përmes emailit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.