Njoftim per shtyp

OTS

Njoftim per shtyp

Konfindustria AL

January 8, 2024
Burimi:
KosovaPress OTS

Pershendetje!

Konfindustria vlerëson, se ulja cmimit të karburanteve ne muajin dhjetor 2023 është e mirëpritur, por e pamjaftueshme.

Në vlerësim krahësimor me shtetet fqinj si Maqedoni e Veriut, Kosovë dhe Bosnje Herzegovinë cmimet e karburanteve në tregun shqiptar janë ende deri në 20 lekë më të shtrenjta.

Njoftimin e plote mund ta gjeni në faqen zyrtare www.konfindustria.al dhe linkun në facebook.

Departamenti i Medias

Merr lajmet përmes emailit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.