Laureatët e vitit 2023 nga Federata e Boksit e Kosovës

OTS

Laureatët e vitit 2023 nga Federata e Boksit e Kosovës

Federata e Boksit te Kosoves FBOXK

January 10, 2024
Burimi:
KosovaPress OTS

Shpetim Bajoku dhe Donjeta Sadiku, boksierët e vitit 2023

Shpetim Bajoku dhe Donjeta Sadiku ju kanë takuar çmimet kryesore në ceremoninë “Laureatët 2023”, të organizuar nga Federata e Boksit e Kosovës.

Bajoku boksieri më i mirë i vitit, ndërsa Sadiku u zgjodh boksierja më e mirë e vitit.

Klubi më i mirë u zgjodh “Gollaku”, ndërsa gjyqtari më i mirë Latif Demolli. Epiteti i punëtorit më të dalluar shkoi për Sylejman Vocën.

Në ceremoninë e organizuar në Hotel Sirius në Prishtinë, krahas drejtuesve të FBoxK-së, me në krye kryetarin Enver Krasniqi, morën pjesë edhe kryetari i Federatës së Boksit të Maqedonisë së Veriut, Faton Salihu, përfaqësues të MKRS-së, KOK-ut, federatave sportive dhe klubeve të boksit.

Kryetari Krasniqi e quajti 2023-tën një tjetër vit të suksesshëm, duke përmendur medaljet evropiane, ballkanike dhe në turnetë e ndryshëm ndërkombëtarë, si dhe numrin e madh të aktiviteteve të organizuara. Më poshtë mund të gjeni listën e të gjithë laureatëve 2023, të cilëve iu urojmë suksese edhe në vitin 2024.

 

Përshendetje sportive

Sek. Latif Demolli

Merr lajmet përmes emailit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.