Komunikate per media

OTS

Komunikate per media

Kllasteri PREFAB Kosova Kllasteri PREFAB Kosova

January 13, 2024
Burimi:
KosovaPress OTS

Te nderuara media,

Permes ketij emaili deshirojme te prezantohemi para komunitetit tuaj per bashkepunim nga tani e tutje.

Ne jemi Kllasteri PREFAB Kosova, kllaster i cili merret me industrine e ndertimeve te parafabrikuara. Kllasteri eshte themeluar ne Tetor te vitit 2023 dhe ka per qellim perfaqesimin e zerit te perbashket te industrise dhe avokimin per politika qe mbeshtesin rritjen dhe konkurrueshmerine e sektorit te ndertimeve te parafabrikuara. Aktualisht kllasteri anetareson mbi 20 kompani.

Ju lutem nese eshte e mundur te publikohet nga ana juaj lajmi si ne vijim se bashku me fotot e bashkelidhura:

Kllasteri PREFAB Kosova me mbeshtetje te projektit te USAID Kosovo Compete organizon pjesemarrjen e 15 kompanive prodhuese ne panairin Swissbau, nga data 16 deri 19 Janar, ne Bazel, Zvicer.

Kompanite nga Kosova do ta ekspozojne kryevepren e tyre te perbashket ‘Shtepia e Kosoves – House of Kosova’ , nje shtepi e ndertuar komplet nga druri.

Ne panair me nje fjale hyrese do te marre pjese Kryeministri i Kosoves, z. Albin Kurti dhe Kryetari i bordit te PREFAB Kosova, z. Nazmi Mehmetaj.

Bashkepunimi juaj do t’i kontribuoje promovimit te ketij sektori dhe ju falenderojme per konsideraten tuaj.

 

 

                                     

 

Me respekt,

Sytrime Dervisholli

Drejtore Ekzekutive

 

Kllasteri PREFAB Kosova

 

Merr lajmet përmes emailit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.