Njoftim per shtyp

OTS

Njoftim per shtyp

Konfindustria AL

January 9, 2024
Burimi:
KosovaPress OTS

Konfindustria vlerëson, se vendimi i Kryeministrit Rama për krijimin e Ministrisë së Ekonomisë si portofol i veçantë i ndarë nga Ministria e Financave, është i drejtë ndonëse i vonuar.

Konfindustria kërkon gjithashtu, që Ministria e Ekonomisë duhet të ketë në përgjegjësinë e saj politikat tregëtare si domosdoshmëri në kushtet e negociatave të integrimit në BE.

Njoftimin e plotë e gjeni ne www.konfindustria.al dhe linkun ne facebook.

Departamenti i Medias

Merr lajmet përmes emailit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.