25,8 miliona evra više poreskih prihoda
Vesti
Прочитајте: 1 мин.
1 week ago
Линк је копиран

Poreska uprava Kosova saopštila je da naplata prihoda za period januar-mart 2024. godine iznosi 236,2 miliona evra, dok je u poređenju sa istim periodom prošle godine zabeležen rast od 25,8 miliona evra ili 12,2 miliona evra. %

PAK ističe da nastavljaju da jačaju na odličan način u pogledu povećanja naplate poreskih prihoda, kao iu suočavanju sa pojavama koje štete privredi i fer konkurenciji na tržištu.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress