Zelenski: Putinovi neuspesi su naša bezbednost
Прочитајте: 1 мин.
1 month ago
Линк је копиран

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da su neuspesi ruskog lidera Vladimira Putina njihova bezbednost. Prema njegovim rečima, isti pokušava da iskoristi stari diktat da države postupaju kako on hoće. Ovo je rekao u uvodnom govoru, u okviru samita "Ukrajina - Jugoistočna Evropa", koji se održava u glavnom gradu Albanije.

On je rekao da u njoj ne bi trebalo da postoji Evropa drugačijeg dostojanstva, u kojoj neko zaslužuje više bezbednosti, a da postoje zemlje koje ne žive u miru.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress