Zyrtare: Këta janë deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje (Lista e plotë)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi rezultatet për kandidatët për deputetë dhe Lëvzija Vetëvendosje do të ketë 58 deputetë. Presidentja në detyrë Vjosa Osmani është kandidatja më e votuar në listën e LVV-së me mbi 300 mijë vota. Ndërsa janë pesë kandidatë nga Lista Guxo e Osmanit që kanë arritur të fitojnë ulëse në Kuvendin e … Continue reading Zyrtare: Këta janë deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje (Lista e plotë)