Zyrtare: Isa Mustafa jep dorëheqje nga posti i kryetarit të LDK-së

Isa Mustafa ka dhënë dorëheqje nga posti i kryetarit të LDK. Pas mbledhjes së kryesisë tha se ka thirrur kuvendin e ri zgjedhor për t’i rizgjedhur strukturat e partisë “Vlerësoj personalisht që rezultati është shumë i keq për LDK dhe një rezultat që nuk e kemi pritur.  Vlerësojmë që kandidati Hoti ka bërë një punë … Continue reading Zyrtare: Isa Mustafa jep dorëheqje nga posti i kryetarit të LDK-së