Zyra e BE-së dhe MASHTI lansojnë projektin për punë kërkimore

Zyra e BE-së dhe MASHTI lansojnë projektin për punë kërkimore

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, lanëson projektin strukturor Erasmus + “Ngritja e kulturës kërkimore në arsimin e lartë në Kosovë (ResearchCult)”


Lexo edhe

error: