Zjarr në Sarandë, angazhohen zjarrfikëse të 4 bashkive

Zjarr në Sarandë, angazhohen zjarrfikëse të 4 bashkive

Një zjarr ka shpërthyer sot në Aliko të Sarandës dhe disa fshatra përreth.


Aktualisht po ndërhyhet me zjarrfikëset e Delvinës, Finiqit, Konispolit dhe Sarandës.

Duke qenë se zjarri ka rënë në rrethina të disa fshatrave në Aliko, çdo gjë mund të ndodhë, por zjarrfikëset janë përqendruar për të shmangur prekjen e shtëpive dhe njerëzve./A2

Lexo edhe

Video