Zhduket një vajzë dhe një djalë

Zhduket një vajzë dhe një djalë

Policia sot ka informuar se janë zhdukur dy persona, një vajzë dhe një djalë.

Siç ka bërë të ditur Policia, në rrugën “Kroi” në Fushë Kosovë, një grua ka informuar se vajza e saj është larguar muaj më parë (tetor) nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.


Rasti është duke u hetuar.  

Ndërkohë, në fshatin Prugovc të Prishtinës, një burrë ka informuar se vëllai i tij është larguar nga shtëpia më 4 dhjetor dhe nuk është kthyer më.

Ndërkohë, rasti është duke u hetuar.

Lexo edhe

Video