Zhduket një grua në Kaçanik

Zhduket një grua në Kaçanik

Një grua është raportuar e zhdukur në Kaçanik. Rastin në polici e ka njoftuar një burrë i cili ka thënë se viktima është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Në raportin e policisë ndër të tjera thuhet se rasti është duke u hetuar.


Rasti është inicuar si person i zhdukur.

“Kaçanik 12.11.2022 – 12:30. Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Rasti është duke u hetuar”, njofton policia. 

Lexo edhe

Video