Zhduket një grua në Gjilan

Zhduket një grua në Gjilan

Një person ka njoftuar se bashkëshortja e tij ishte larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.


Rasti ka ndodhur në fshatin Livoq i Poshtëm të Gjilanit. Ai ka njoftuar se bashkëshortja e tij ishte larguar nga shtëpia më 18 qershor. Rasti nën hetime.

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.