Zhbllokohet puseta e kanalizimit në rrugën ”Rrustem Statovci”

Zhbllokohet puseta e kanalizimit në rrugën ”Rrustem Statovci”

Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujërave të zeza, sapo morën informatën se ka bllokim të pusetës së kanalizimit në rrugën” Rrustem Statovci” në Prishtinë, menjëherë dolën në vendin e ngjarjes dhe e zhbllokuan pusetën e ujërave të zeza në afat rekord.


“Gatishmëria dhe vullneti i ekipeve të mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, i pashembullt!”, thuhet në komunikatën e KRU “Prishtina”.

Lexo edhe

Video

error: