“Zgjoi” mbetët jashtë listës së ngushtë në “Oscar”

“Zgjoi” mbetët jashtë listës së ngushtë në “Oscar”

Akademia e Arteve dhe Shkencave të filmit ka publikuar listën finale të filmave të nominuar në “Oscar 2022”.


Filmi nga Kosova, “Zgjoi” i nominuar në kategorinë “Filmi më i mire në gjuhë të huaj”, nuk është përzgjedhur në listën e ngushtë të edicionit të 94-të të ceremonisë së ndarjës së çmimeve.

Filmat që u nominuan në këtë kategori janë; “Drive My Car” (Japonia), “Flee” (Danimarka), “The Hand Of God” (Italia), “Lunana: A Yak In The Classroom” (Bbutan), “The Worst Person In The World” (Norvegjia).

Lexo edhe

Video