Zgjidhet zëvendësdrejtori i ri i ARRU-së

Zgjidhet zëvendësdrejtori i ri i ARRU-së

Me vota 65 vota deputetët e  Kuvendit të Kosovës kanë zgjedhur Abedin Azizin zëvendësdrejtor të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit (ARRU).


Në garë për këtë pozitë ishte edhe Gurakuq Kastrati, i cili mori vetëm 12 vota, ndërsa një votë ishte e pavlefshme.

Përzgjedhja e zëvendësdrejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit u bë me votim të fshehtë dhe në këtë votim morën pjesë gjithsej 78 deputetë.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: