Zgjedhjet në Shqipëri, nis publikimi i rezultateve të para zyrtare

Zgjedhjet në Shqipëri, nis publikimi i rezultateve të para zyrtare

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Shqipëri ka nisur me publikimin e rezultateve të para nga zgjedhjet e sotme parlamentare në vend.


Sipas numërimeve të vetëm një qendre votimi nga gjithsej 5199 sosh, rezultatet janë: Partia Socialiste 46.27%, Partia Demokratike 44.71% dhe LSI 6.67%.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: