Zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut, deri në ora 11:00 votuan 11%

Zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut, deri në ora 11:00 votuan 11%

Në Maqedoninë e Veriut po votohet për të zgjedhur 120 deputetët e rinj të Kuvendit.

Sipas të dhënave të fundit të KSHZ-së, pjesëmarrja e votuesve deri në ora 11:00 është 11 për qind.


Deri në ora 11:00 të drejtën e tyre të votës e kanë realizuar 199 495 qytetarë.

“Në Njësinë e parë zgjedhore pjesëmarrja e votuesve ishte 13.7 për qind, në Njësinë e dytë zgjedhore 9.64 për qind, në Njësinë e tretë zgjedhore jehona e votuesve është 13.08 për qind, në Njësinë e katërt zgjedhore është regjistruar pjesëmarrje më e madhe e votuesve me 13.46 për qind, në Njësinë e pestë zgjedhore pjesëmarrja është 10.55 për qind dhe në Njësinë e gjashtë zgjedhore është shënuar ulja me e ulët e pjesëmarrësve në votime me 6.04 për qind”, deklaroi Oliver Derkovski, kryetar i KSHZ-së.

Lexo edhe

Video

error: