Zgjedhjet në Bullgari, exit poll-i: GERB-SDS ka 66 deputetë, Vazhdimi i ndryshimit – 52

Zgjedhjet në Bullgari, exit poll-i: GERB-SDS ka 66 deputetë, Vazhdimi i ndryshimit – 52

Sipas rezultateve të para të exit poll-it të kryer nga “Alpha Research”, partia GERB-SDS ka fituar 66 deputetë në zgjedhjet e sotme parlamentare në Bullgari.


Parti e dytë renditet Vazhdimi i ndryshimit me 52 deputetë.

Në vendin e tretë renditet partia DPS – 37 deputetë, pasuar nga BSP për Bullgarinë 27, Ringjallja 26 deputetë, Bullgaria Demokratike – bashkim 21 dhe Ka një popull të tillë 11 deputetë./BTA

Lexo edhe

Video