Zero Pozitive fillon punën për Vlora International Airport

Zero Pozitive fillon punën për Vlora International Airport

Me rastin e fillimit të ndërtimit të Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës, sot në Ditën e Flamurit u shpalos identiteti visual i këtij projekti madhështor.

Zero Pozitive, agjencia më e madhe e marketingut në regjion, u përzgjodh si partner për këtë punë me përgjegjësi dhe nder të madh.

Agjencia Zero Pozitive me shumë krenari shpalosi fillimin e punës së saj në këtë projekt, duke cekur se ky është vetëm hapi i parë drejt bashkëpunimit afatgjatë. Zero Pozitive shprehu mirënjohjen e thellë për z. Behgjet Pacollin dhe ekipin e tij, që ia besoi këtë dëtyrë të privilegjuar.   

Urime Vlorë aeroportin e ri, e gëzofshim të gjithë!


Urime Dita e Flamurit!

www.zeropozitive.com

www.facebook.com/zeropozitiveworldwide

www.instagram.com/zeropozitiveworldwide

Video