Zbritjet pranverore në Artmotion sapo filluan !

Zbritjet pranverore në Artmotion sapo filluan !

Për sezonën Pranverore kompania Artmotion sjell zbritje për klientë si asnjëherë më parë! Pakot më të kërkuara në treg Family dhe Premium me kanalet më të shikuara në vend dhe rajon e internetin më stabil, këtë radhë ofrohen për klientë me ofertë promocionale.

Pakot Family dhe Premium janë pako të cilat plotësojnë nevojat e klientit duke u ofruar atyre kanalet ekskluzive televizive më të dëshiruara, dhe shërbim të internetit për të përmbushur nevojat e cdo familje Kosovare.


Duke filluar nga Pako Family e cila përmban kanalet ekskluzive si Klan Kosova,Klan TV e Alsat M, deri në 200 kanale e internet deri në 50mbps Artmotion ofron zbritjen nga 19.99 në 13.99/ në muaj.  Ndërsa pakoja më e kompletuar ajo Premium me transmetimin e ligave më të fuqishme sportive, vendore e ndërkombëtare si Superliga e Futbollit Kosovar,Superliga e Basketbollit Kosovar NBA, Bundesliga, Formula 1, Moto GP, Judo, e nga viti 2021-2024 ekskluziviteti i tri ligave më të forta Europiane të UEFA-s, Champions League, Europa League ,Conference League, me kanalet turke e kanalet vetanake të prodhuara nga vetë kompania, përplot 240 kanale e internet deri 100mbps,  ofrohet për klientë me cmim të zbritur nga 24.99 në 15.99/në muaj.

Me të gjitha këto benefite të ofruara e cmime racionale, alternativa më e përshtatshme për cdo shtëpi mbetet Artmotion!

Telefononi në numrin pa pagesë 0800 20 600, apo vizitoni faqen zyrtare https://artmotion.net/kontakt/ ,për tu informuar rreth adresave të pikave zyrtare të  shitjes së Artmotion në Kosovë.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.