ZBRITJE E MADHE NË BOTËN TËNDE PËR BLACK FRIDAY!

ZBRITJE E MADHE NË BOTËN TËNDE PËR BLACK FRIDAY!

Me datat 18-28 Nëntor në qendrën e madhe tregtare Central Park fillon Black Month, gjatë të cilit gjeni zbritje marramendëse në produkte të ndryshme të dyqaneve me brende të njohura ndërkombëtare dhe vendore.


Mos humbni ofertat dhe aktivitetet e shumta që ju presin në botën tënde!

Central Park e gjeni në Zonën Industriale, Prishtinë”.

Video