Xhirimet e “Mission Impossible 7” vazhdojnë: Premiera vitin e ardhshëm

Xhirimet e “Mission Impossible 7” vazhdojnë: Premiera vitin e ardhshëm

Dita e parë e xhirimeve do të zhvillohet jo shumë larg kalasë së Shën Angelos, jo shumë larg Vatikanit dhe në lagjen e njohur Mondi.

Aktori amerikan Tom Cruise ka filluar xhirimin e vazhdimit të shtatë të filmit “Misioni i pamundur” në Romë, njoftoi Asambleja e Qytetit të Romës.

Filmi do të xhirohet në pjesë të ndryshme të qendrës historike të Romës, përfshirë rrugët e Via della Tribuna Campers, Via Corrado Ricci, Forumi Perandorak, raporton agjenci e lajmeve ANSA.


“Produksionet kryesore ndërkombëtare vazhdojnë të zgjedhin Romën. Pas heqjes së karantinës, vetëm në periudhën qershor-gusht, ne morëm 596 kërkesa për prodhime filmike për xhirime, që është më shumë se vitin e kaluar kur morëm 583 kërkesa,” thuhet në deklaratë.

“Mission Impossible 7” është një film aksion në regji të McCarthy për herë të tretë, dhe përveç Cruise, aty luajnë edhe Henry Cherny, Simon Peg, Rebecca Ferguson, ndërsa fytyrat e reja përfshijnë Haley Otwell, Pom Clementif dhe Esai Morales.

Premiera e vazhdimit të shtatë pritet më 19 nëntor të vitit të ardhshëm, dhe përveç Romës, pjesë të filmit do të xhirohen në Venecia dhe pjesë të Polonisë.

Lexo edhe

Video

1 Comment

Comments are closed.

error: