Xhelal Sveçla dhe drejtori i policisë raportojnë në Komisionin për Siguri

Xhelal Sveçla dhe drejtori i policisë raportojnë në Komisionin për Siguri

Sot do të mblidhet Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes.


Ministri i Punëve të Brendshme (MPB), Xhelal Sveçla do të raportojë këtë të martë para deputetëve të Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes.

Në këtë komision që do të mblidhet në ora 10:00 në raportim do të jetë edhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.