Xhavit Haliti: Nuk i kam nëntë vetura

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Xhavit Haliti ka reaguar ndaj raportimeve për pasurinë e tij. Haliti ka mohuar të ketë objekte afariste dhe nëntë vetura. Kjo pasi që siç tha ai, Agjencia Kundër Korrupsion (AKK) ia ngatërroi të dhënat e pasurisë së përbashkët familjare me atë të … Continue reading Xhavit Haliti: Nuk i kam nëntë vetura