Xhafer Tahiri: Në Lumadh fitorja jonë është e garantuar

Xhafer Tahiri: Në Lumadh fitorja jonë është e garantuar

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, kandidati për kryetar nga radhët e LDK-së, Xhafer Tahiri ka mbajtur sot tubim me asamblesten Vlora Hetemi dhe banorët e fshatit Lumadh me të cilët ka biseduar për projektet që janë realizuar në këtë fshat si Zona Ekonomike, renovimi i Shtëpisë së Shëndetit e Shkollës, sheshi i fshatit, troturari e rrugët lokale.

“Tani radhën e kanë projektet tjera për të mirën e të gjithëve: Ura, fusha e futbollit, riasfaltimi i rrugës që lidh lumin e Madh me Stanocin e shumë projekte tjera” tha Tahiri.

Postimi i plotë në Facebok:


Në Lumadh fitorja jonë dhe e Vlora Hetemi është e garantuar. Zona Ekonomike, renovimi i Shtëpisë së Shëndetit e Shkollës, sheshi i fshatit, troturari e rrugët lokale janë projekte që i premtuam e i realizuam.

Tani radhën e kanë projektet tjera për të mirën e të gjithëve: Ura, fusha e futbollit, riasfaltimi i rrugës që lidh lumin e Madh me Stanocin e shumë projekte tjera.

Faleminderit për mbështetjen

Lexo edhe

Video