Xhafer Tahiri: Mandati i ardhshëm 4 vjeçar do ti dedikohet punësimit të gruas në Vushtrri

Xhafer Tahiri: Mandati i ardhshëm 4 vjeçar do ti dedikohet punësimit të gruas në Vushtrri

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, njëherësh kandidati për kryetar nga radhët e LDK-së, Xhafer Tahiri ka mbajtur sot tubim me asamblesten Zylfije Rekalija dhe ka bërë të ditur se mandati i ardhshëm 4 vjeçar do ti dedikohet punësimit të gruas në Vushtrri. 

Postimi i plotë në Facebook:


Rekaliu Zyli është asambleistja jonë nga Stanoci i Poshtëm, e vjen nga një familje qëndrestare e LDK. Bashkë do të vazhdojmë ndryshimin në Vushtrri. 

Mandati i ardhshëm 4 vjeçar do ti dedikohet punësimit të gruas në Vushtrri. 

Fitore ✌️

Lexo edhe

Video