VV lavdërohet për menaxhimin e situatës në Deçan: Dora e shtetit krijohet përmes veprimeve konkrete

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmire Mulhaxha-Kollçaku ka deklaruar në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës se Qeveria Kurti ka menaxhuar me sukses situatën e helmimit në komunën e Deçanit. Ajo në deklarimet jashtë rendit të ditës, tha se ekzekutivi dhe në veçanti Ministria e Shëndetësisë kanë qenë në dispozicion të plotë për ndihmën me … Continue reading VV lavdërohet për menaxhimin e situatës në Deçan: Dora e shtetit krijohet përmes veprimeve konkrete