Vushtrria ka vendosur se kë ta votojë në këto zgjedhje

Vushtrria ka vendosur se kë ta votojë në këto zgjedhje

Vushtrria ka vendosur se kë ta votoj në këto zgjedhje, e zbulojnë të dhënat e sondazhit të Alternativës

Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, e ka realizuar edhe një sondazh, kësaj radhe për Vushtrrinë.

Mostra është mbështetur në përgjigjet e 1066 respondentëve dhe është stratifikuar dy herë për të arritur një saktësi prej +-3%, përkatësisht 95%.


Sipas të dhënave të sondazhit, del që Xhafer Tahiri nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), do t’i prij garës me 51.78%%, i ndjekur nga Arsim Rexhepi me 28.52% dhe Ferid Idrizi me 17.73%.

Kandidatët e tjerë, sipas të dhënave të sondazhit, nuk pritet të grumbullojnë përqindje të përfillshme të votave.

Për më shumë, shihni të dhënat më të detajuara:

*Artikull i sponsorizuar nga QHSEP “Alternativa”

Lexo edhe

Video

error: