Vrau prindërit dhe motrën – burg i përjetshëm për Blerta Pocesta

Vrau prindërit dhe motrën – burg i përjetshëm për Blerta Pocesta

Gjykata Themelore e Gostivarit ka shqiptuar dënimin me burg të përjetshëm ndaj Blerta Pocesta nga Dibra, pasi në gusht 2018 vrau dy prindërit e saj dhe motrën e vogël.

Mbi akuzën për ndihmë në vepër penale vrasje e shkallës së parë, Gjykata ka shpall fajtor edhe Ferdi Gashin të cilin e ka dënuar me 10 vjet burg.

Fajtor është shpall edhe 60-vjeçari Vehab Gllobuçishta nën akuzën për përpunim i armëve të zjarrit he armëmbajtje pa leje.


Gllobuçishta ka qenë i ndarë nga akuza për vrasje ndër Prokuroria Themelore e Gostivarit ka njoftuar se do të ankohet për lartësinë e dënimit ndaj Ferdi Gashit dhe Vehab Gllobuçishtës./AlsatM/

 

Video