Vrasja e mësimdhënëses së gjeografisë, nxënësit dhe kolegët ndezin qirinj në shkollë

E ndjera arsimtarja e gjeografisë, S.G, e cila sot në shtëpinë e saj është gjetur e vrarë me sopatë, kishte planifikuar që këtë fundjavë së bashku me kolegët e saj të shkollës “Dardania”, ku ajo punonte prej rreth 30 vitesh, të shkonin për vizitë në Shqipëri. Por, ajo është privuar nga jetë mëngjesin e sotëm, … Continue reading Vrasja e mësimdhënëses së gjeografisë, nxënësit dhe kolegët ndezin qirinj në shkollë