Vrasja e mësimdhënëses, LDK kërkon të reagojë shteti

Lidhja Demokratike e Kosovës ka reaguar pas vrasjes së mësimdhënëses në Prishtinë, nga burri i saj, duke theksuar se ky rast dhe të tjerët të ngjashëm janë një alarm që po qëndron i ndezur në vazhdimësi ndaj të cilit duhet të reagojë shteti dhe gjithsecili në përgjegjësinë që na takon. LDK nëpërmjet një reagimi, ka … Continue reading Vrasja e mësimdhënëses, LDK kërkon të reagojë shteti