Voton edhe Fadil Gashi

Voton edhe Fadil Gashi

Deputeti nga radhët e Iniciativës Rome, Fadil Gashi, ka votuar në seancën për zgjedhjen e presidentit.


Ai nuk ishte pjesë e votimit të mbrëmshëm për zgjedhjen e të parit të vendit dhe vetëm sot është i pranishëm në sallë, së bashku me deputetin tjetër nga partia gorane, Adem Hoxha, i cili po ashtu dje nuk mori pjesë në seancë.

Në sallë ndodhen deputet e LVV-së, dhe ata opozitës nga LDK, por jo edhe ata të PDK-së dhe AAK-së, përveç deputetes Albena Reshitaj, e cila gjithashtu ka votuar. Në sallë nuk janë as deputetët e Listës Serbe.

Lexo edhe

Video