Votohet Qeveria Kurti 2

Deputetët e Kuvendit të Kosovës në një seancë të jashtëzakonshme, pas një debati disa orësh, i kanë dhënë besimin Qeverisë Kurti 2, e cila do tw drejtohet nga Albin Kurti. Ishin 67 deputetë që votuan pro qeverisë Kurti 2, 30 deputetë kundër dhe pa asnjë abstenim. Qeveria Kurti 2 pritet t’i ketë 15 ministri, tre … Continue reading Votohet Qeveria Kurti 2