Votimi përmes postës fillon nesër, fushata zgjedhore më 16 shtator

Të enjten më 16 shtator do të fillojë zyrtarisht fushata e partive politike për zgjedhjet lokale. Pavarësisht rrethanave të krijuara nga COVID 19, kjo u konsiderua si çështje e rregulluar me ligj dhe se nuk mund të ndryshohet. Në mbledhjen e sotme të KQZ-së u bë e ditur se votimi me postë për mërgimtarët do … Continue reading Votimi përmes postës fillon nesër, fushata zgjedhore më 16 shtator