Votat me kusht në Fushë Kosovë, Berisha para Bajçincës

Votat me kusht në Fushë Kosovë, Berisha para Bajçincës

KQZ ka publikuar sonte rezultatet e votave me kusht dhe personave me nevoja të veçanta për Fushë Kosovë.

Burim Berisha nga LDK-ja ka marrë 103 vota, ndërsa Enver Bajçinca nga Lëvizja Vetëvendosje 71.


Rrahim Tërnva nga PDK-ja ka marrë 53 vota, ndërsa Hasan Ismajli i AAK-së ka marrë nëntë vota.

Sipas rezultateve preliminare Burim Berisha prin në komunën e Fushë Kosovës me 49.96 për qind të votave, para Enver Bajçincës me 25.33 për qind.

Lexo edhe

Video

error: